Bloggerne oppsummerer TIFF!

Genmanipulerte, morderiske sauer og en rystende norsk dokumentar var blant høydepunktene for Rushprints bloggere under årets filmfestival i Tromsø.

Genmanipulerte, morderiske sauer og en rystende norsk dokumentar var blant høydepunktene for Rushprints bloggere under årets filmfestival i Tromsø.

Etter mye tungt drama og karakterdrevne plot på rumensk og gudene vet hva, var det i går tid for nattvisning av Black Sheep. Genmanipulerte, morderiske sauer i idyllisk New Zealand-landskap, effekter av Weta (Ringenes Herre, King Kong) og b-skuespillere var akkurat det vi trengte! Med visning godt over midnatt midtveis i åpningsfest med mye mack-øl, var det nødvendigvis en noe gira forsamling som satte seg tilrette for to timer med skrekk og humor…

Les alle de daglige rapportene fra Tromsø Internasjonale film festival her: TIFF 2007

Bloggerne oppsummerer TIFF!

Genmanipulerte, morderiske sauer og en rystende norsk dokumentar var blant høydepunktene for Rushprints bloggere under årets filmfestival i Tromsø.

Genmanipulerte, morderiske sauer og en rystende norsk dokumentar var blant høydepunktene for Rushprints bloggere under årets filmfestival i Tromsø.

Etter mye tungt drama og karakterdrevne plot på rumensk og gudene vet hva, var det i går tid for nattvisning av Black Sheep. Genmanipulerte, morderiske sauer i idyllisk New Zealand-landskap, effekter av Weta (Ringenes Herre, King Kong) og b-skuespillere var akkurat det vi trengte! Med visning godt over midnatt midtveis i åpningsfest med mye mack-øl, var det nødvendigvis en noe gira forsamling som satte seg tilrette for to timer med skrekk og humor…

Les alle de daglige rapportene fra Tromsø Internasjonale film festival her: TIFF 2007

MENY