Se klipp fra David Lynch-filmen!

David Lynch’ siste film heter Inland Empire, og har i dag amerikansk premiere på én kino i New York. Se klipp fra filmen på RUSHBLOGG:

David Lynch’ siste film heter Inland Empire, og har i dag amerikansk premiere på én kino i New York. Se klipp fra filmen på RUSHBLOGG:

Det er gått fem år siden Mulholland Drive. Siden da har David Lynch mørnet idékjøttet, og pint sine forventningsfulle fans med tåkete uttalelser. Hva handler din nye film om, Herr Lynch? It’s about a woman in trouble, and it’s a mystery, and that’s all I want to say about it. Filmen heter Inland Empire, og har i dag premiere i USA, om enn bare på én kino i New York.

Se klipp og les mer om filmen på RUSHBLOGG

Se klipp fra David Lynch-filmen!

David Lynch’ siste film heter Inland Empire, og har i dag amerikansk premiere på én kino i New York. Se klipp fra filmen på RUSHBLOGG:

David Lynch’ siste film heter Inland Empire, og har i dag amerikansk premiere på én kino i New York. Se klipp fra filmen på RUSHBLOGG:

Det er gått fem år siden Mulholland Drive. Siden da har David Lynch mørnet idékjøttet, og pint sine forventningsfulle fans med tåkete uttalelser. Hva handler din nye film om, Herr Lynch? It’s about a woman in trouble, and it’s a mystery, and that’s all I want to say about it. Filmen heter Inland Empire, og har i dag premiere i USA, om enn bare på én kino i New York.

Se klipp og les mer om filmen på RUSHBLOGG

MENY