Reprise kandidat til Golden Globe

Joachim Triers Reprise er nå også med i første runde med kandidater til Golden Globe-prisen.

Joachim Triers Reprise er nå også med i første runde med kandidater til Golden Globe-prisen.

Det melder det svenske nyhetsbyrået TT Spectra.

Hele 56 filmer finnes på nominasjonslisten som arrangørene av Golden Globe nå har presentert i kategorien beste ikke-engelskspråklige film. Før selve prisutdelingen finner sted 15. januar til neste år, vil en kortliste over de endelige nominasjonene presenteres 14. desember.

Trier er også med i Oscar-racet, der Reprise er nominert i første runde blant 61 utenlandske filmer. Der vil bare fem filmer tas ut på den endelige nominasjonslisten.

Danske Susanne Biers film Efter bryllupet er også med på listen, samt Mel Gibsons nye film Apocalypto, Clint Eastwoods japanskspråklige Letters from Iwo Jima – oppfølgeren til Flags of Our Fathers, og Florian Henckel von Donnersmarcks De andres liv og Pedro Almodovars Volver.

Reprise kandidat til Golden Globe

Joachim Triers Reprise er nå også med i første runde med kandidater til Golden Globe-prisen.

Joachim Triers Reprise er nå også med i første runde med kandidater til Golden Globe-prisen.

Det melder det svenske nyhetsbyrået TT Spectra.

Hele 56 filmer finnes på nominasjonslisten som arrangørene av Golden Globe nå har presentert i kategorien beste ikke-engelskspråklige film. Før selve prisutdelingen finner sted 15. januar til neste år, vil en kortliste over de endelige nominasjonene presenteres 14. desember.

Trier er også med i Oscar-racet, der Reprise er nominert i første runde blant 61 utenlandske filmer. Der vil bare fem filmer tas ut på den endelige nominasjonslisten.

Danske Susanne Biers film Efter bryllupet er også med på listen, samt Mel Gibsons nye film Apocalypto, Clint Eastwoods japanskspråklige Letters from Iwo Jima – oppfølgeren til Flags of Our Fathers, og Florian Henckel von Donnersmarcks De andres liv og Pedro Almodovars Volver.

MENY