Norske produsenter til Bollywood

Marianne Heskes kortfilm Homage to Leo the Lion får sin verdenspremiere i Mombai, og syv norske produsenter reiser nedover for å møte det indiske produsentmiljøet.

Marianne Heskes kortfilm Homage to Leo the Lion får sin verdenspremiere i Mombai, og syv norske produsenter reiser nedover for å møte det indiske produsentmiljøet.

Marianne Heskes kortfilmhyllest til MGM-løven Leo vil få sin verdenspremiere i Mombai i forbindelse med Kronprinsparets offisielle besøk i India, melder NFI.
Norwegian Film Commission er Norsk filminstitutts samarbeidspartner under filmuken i India og hele syv norske produsenter reiser nedover for å møte det indiske produsentmiljøet, der forskjellige former for samarbeid vil bli diskutert.
De norske produsentene vil møte et lite A-lag av indiske produsenter, med anerkjente Ravi Chopra og Mukesh Bath i spissen. På plakaten står blant annet en rundebordskonferanse med H.K.H. Kronprinsessen som deltager. Hensikten er å presentere Norge som locationland, men og å finne mer ut av hvilke muligheter India har å by på når det gjelder etterarbeide på norske filmer.

– At Kronprinsessen tar seg tid til å delta på konferansen, gjør inntrykk på de indiske produsentene og er en unik mulighet for oss til å markedsføre Norge som opptaksland, sier Truls Kontny, direktør i Norwegian Film Commission.

Norske produsenter til Bollywood

Marianne Heskes kortfilm Homage to Leo the Lion får sin verdenspremiere i Mombai, og syv norske produsenter reiser nedover for å møte det indiske produsentmiljøet.

Marianne Heskes kortfilm Homage to Leo the Lion får sin verdenspremiere i Mombai, og syv norske produsenter reiser nedover for å møte det indiske produsentmiljøet.

Marianne Heskes kortfilmhyllest til MGM-løven Leo vil få sin verdenspremiere i Mombai i forbindelse med Kronprinsparets offisielle besøk i India, melder NFI.
Norwegian Film Commission er Norsk filminstitutts samarbeidspartner under filmuken i India og hele syv norske produsenter reiser nedover for å møte det indiske produsentmiljøet, der forskjellige former for samarbeid vil bli diskutert.
De norske produsentene vil møte et lite A-lag av indiske produsenter, med anerkjente Ravi Chopra og Mukesh Bath i spissen. På plakaten står blant annet en rundebordskonferanse med H.K.H. Kronprinsessen som deltager. Hensikten er å presentere Norge som locationland, men og å finne mer ut av hvilke muligheter India har å by på når det gjelder etterarbeide på norske filmer.

– At Kronprinsessen tar seg tid til å delta på konferansen, gjør inntrykk på de indiske produsentene og er en unik mulighet for oss til å markedsføre Norge som opptaksland, sier Truls Kontny, direktør i Norwegian Film Commission.

MENY