Deadline Berlin

Det viktige samproduksjons-markedet under filmfestivalen i Berlin er nå åpnet for påmeldinger. Mot midten av februar vil hundrevis av produsenter fra hele verden møtes i Berlin for å diskutere mulige samarbeid.

Det viktige samproduksjons-markedet under filmfestivalen i Berlin er nå åpnet for påmeldinger. Mot midten av februar vil hundrevis av produsenter fra hele verden møtes i Berlin for å diskutere mulige samarbeid.

Berlinale Co-Production Market finner sted fra 11.-13. februar, og er blitt en stadig viktigere del av Berlin internasjonale filmfestival. Festivalen har nå åpnet for påmeldinger av prosjekter, og deadline er 2. November.

Samproduksjonsmarkedet er en tre dagers initiativ først og fremst for produsenter, filmfinansiører, tv-kanaler, distributører, salgsagenter og representanter for støttesystemer som er involvert i samproduksjon.

Gjennom samproduksjonsmarkedet får produsenter en plattform der de kan introdusere sine prosjekter, oppdatere seg innen internasjonal filmfinansiering og utvide sitt nettverk gjennom såkalte ”speed matchings“, lunsjer og mottakelser.

I fjor deltok over 400 bransjefolk under det tre dager lange markedet, der over 1000 individuelle møter fant sted mellom deltakerne. Ifølge festivalen er 30 filmprosjekter fra de siste par årene enten i produksjon eller ferdig produsert.

For mer info: Sonja Heinen v/Berlinale Co-Production Market.
Tel: +49-30-259 20-517,
e-mail: [email protected]

www.berlinale.de

Deadline Berlin

Det viktige samproduksjons-markedet under filmfestivalen i Berlin er nå åpnet for påmeldinger. Mot midten av februar vil hundrevis av produsenter fra hele verden møtes i Berlin for å diskutere mulige samarbeid.

Det viktige samproduksjons-markedet under filmfestivalen i Berlin er nå åpnet for påmeldinger. Mot midten av februar vil hundrevis av produsenter fra hele verden møtes i Berlin for å diskutere mulige samarbeid.

Berlinale Co-Production Market finner sted fra 11.-13. februar, og er blitt en stadig viktigere del av Berlin internasjonale filmfestival. Festivalen har nå åpnet for påmeldinger av prosjekter, og deadline er 2. November.

Samproduksjonsmarkedet er en tre dagers initiativ først og fremst for produsenter, filmfinansiører, tv-kanaler, distributører, salgsagenter og representanter for støttesystemer som er involvert i samproduksjon.

Gjennom samproduksjonsmarkedet får produsenter en plattform der de kan introdusere sine prosjekter, oppdatere seg innen internasjonal filmfinansiering og utvide sitt nettverk gjennom såkalte ”speed matchings“, lunsjer og mottakelser.

I fjor deltok over 400 bransjefolk under det tre dager lange markedet, der over 1000 individuelle møter fant sted mellom deltakerne. Ifølge festivalen er 30 filmprosjekter fra de siste par årene enten i produksjon eller ferdig produsert.

For mer info: Sonja Heinen v/Berlinale Co-Production Market.
Tel: +49-30-259 20-517,
e-mail: [email protected]

www.berlinale.de