Rosenberg til Rubicon

Jørgen Storm Rosenberg tar over som dramasjef etter Jeanette Sundby i Rubicon TV. Rubicon-sjef Lars Hognestad kaller det et «veldig taktskifte» på veien mot utvidet dramasatsing.

Jørgen Storm Rosenberg tar over som dramasjef etter Jeanette Sundby i Rubicon TV. Rubicon-sjef Lars Hognestad kaller det et «veldig taktskifte» på veien mot utvidet dramasatsing.

Jeanette Sundby kom inn i Rubicon TV i september i fjor etter at hennes forgjenger Vidar Nordli Mathisen gikk til NRK. Hun får avløsning etter bare ett år i stolen, melder NA24 Propaganda.

Rubicon-sjef Lars Hognestad kaller det et veldig taktskifte.

– Foruten at vi får en mye yngre profil på hele selskapet, tror jeg at det er veldig viktig å satse på dramaserier på TV fremover nå. De store Hollywood-produsentene lager jo serier som «Lost», «Grey’s Anatomy» og «Prison Break», sier Hognestad til NA24 Propaganda.

– Jørgen representerer den nye, unge eliten innen film og drama, sier Hognestad om sin nye dramasjef, Jøren Storm Rosenberg.

Dramasjefen i Rubicon TV har ansvaret for spillefilmer, dokumentarer og dramaserier. Rubicon, som er Norges største TV-produksjonsselskap er kanskje mest kjent for konsepter som «Torsdagsklubben», «Typisk Norsk» og «Big Brother». Men selskapet har også en rekke dramaproduksjoner på samvittigheten.

Selskapet er i ferd med å produsere sin første spillefilm: Nils Gaups «Kautokeino 1852» om opprøret i Kautokeino nevnte år. Rubicon TV produserer også NRK-satsingen «Det kommer en vår», som ifølge Rubicon-sjef Lars Hognestad er en av de største dramasatsingene til NRK noensinne.

Jørgen Storm Rosenberg (32) er utdannet produsent ved Den Norske Filmskolen, der han ble uteksaminert i 2002. Han var blant de første produsentene med denne bakgrunn som fikk produksjonsstøtte til spillefilm.

Rosenberg til Rubicon

Jørgen Storm Rosenberg tar over som dramasjef etter Jeanette Sundby i Rubicon TV. Rubicon-sjef Lars Hognestad kaller det et «veldig taktskifte» på veien mot utvidet dramasatsing.

Jørgen Storm Rosenberg tar over som dramasjef etter Jeanette Sundby i Rubicon TV. Rubicon-sjef Lars Hognestad kaller det et «veldig taktskifte» på veien mot utvidet dramasatsing.

Jeanette Sundby kom inn i Rubicon TV i september i fjor etter at hennes forgjenger Vidar Nordli Mathisen gikk til NRK. Hun får avløsning etter bare ett år i stolen, melder NA24 Propaganda.

Rubicon-sjef Lars Hognestad kaller det et veldig taktskifte.

– Foruten at vi får en mye yngre profil på hele selskapet, tror jeg at det er veldig viktig å satse på dramaserier på TV fremover nå. De store Hollywood-produsentene lager jo serier som «Lost», «Grey’s Anatomy» og «Prison Break», sier Hognestad til NA24 Propaganda.

– Jørgen representerer den nye, unge eliten innen film og drama, sier Hognestad om sin nye dramasjef, Jøren Storm Rosenberg.

Dramasjefen i Rubicon TV har ansvaret for spillefilmer, dokumentarer og dramaserier. Rubicon, som er Norges største TV-produksjonsselskap er kanskje mest kjent for konsepter som «Torsdagsklubben», «Typisk Norsk» og «Big Brother». Men selskapet har også en rekke dramaproduksjoner på samvittigheten.

Selskapet er i ferd med å produsere sin første spillefilm: Nils Gaups «Kautokeino 1852» om opprøret i Kautokeino nevnte år. Rubicon TV produserer også NRK-satsingen «Det kommer en vår», som ifølge Rubicon-sjef Lars Hognestad er en av de største dramasatsingene til NRK noensinne.

Jørgen Storm Rosenberg (32) er utdannet produsent ved Den Norske Filmskolen, der han ble uteksaminert i 2002. Han var blant de første produsentene med denne bakgrunn som fikk produksjonsstøtte til spillefilm.

MENY