BLÅTT LERRET PÅ ONSDAG!

På Blått Lerret onsdag får du møte filmskaperne bak den svarte komedien Kunsten å tenke negativt, den romantiske komedien Mirakel og regissøren av de tre siste musikkvideoene til Thomas Dybdahl. Og så vil Norske filmregissører dele ut en hederspris.

På Blått Lerret onsdag får du møte filmskaperne bak den svarte komedien Kunsten å tenke negativt, den romantiske komedien Mirakel og regissøren av de tre siste musikkvideoene til Thomas Dybdahl. Og så vil Norske filmregissører dele ut en hederspris.

Onsdag 27.september starter en ny sesong av BLÅTT LERRET på Parkteatret Scene i hjertet av Grünerløkka.

Da kommer regissør Bård Breien og produsent Dag Alveberg for å fortelle om den svarte komedien Kunsten å tenke negativt (foto). Om prosjektet har langfilmkonsulent Nikolaj Frobenius sagt følgende: ”Dette er det dristigste filmprosjektet jeg så langt har støtt på i filmfondet”

Regissør Thomas Kaiser og skuespiller Christian Skolmen vil fortelle om prosessen bak den romantiske komedien Mirakel. Det er en klassisk romantisk komedie i den engelske tradisjonen skapt av filmer som Fire bryllup og en gravferd og Notting Hill.

Johanne Helgeland har regissert de tre siste musikkvideoene til Thomas Dybdahl. Med seg til Blått Lerret har hun den aller siste videoen som slippes i forbindelse med denne ukens lansering av Dybdahls album ”Science”.

Sist, men ikke minst, vil Norske filmregissører dele ut en hederspris til en norsk filmskaper som har markert seg sterkt det siste året.

Det blir vist lengre sekvenser fra filmene.

Programleder er Kjetil Lismoen

Dørene åpner kl. 19.30
DJ, bar og filmquiz!
Inngang: kr 50,-

Parkteatret Scene ligger på Olaf Ryes plass 11 på Grüneløkka i Oslo.

Blått Lerret er et månedlig filmarrangement på Parkteatret Scene i Oslo. Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk filminstitutt, Norsk filmforbund, Dagbladet.no, RUSHPRINT, Zoomin og Parkteatret Scene.

BLÅTT LERRET PÅ ONSDAG!

På Blått Lerret onsdag får du møte filmskaperne bak den svarte komedien Kunsten å tenke negativt, den romantiske komedien Mirakel og regissøren av de tre siste musikkvideoene til Thomas Dybdahl. Og så vil Norske filmregissører dele ut en hederspris.

På Blått Lerret onsdag får du møte filmskaperne bak den svarte komedien Kunsten å tenke negativt, den romantiske komedien Mirakel og regissøren av de tre siste musikkvideoene til Thomas Dybdahl. Og så vil Norske filmregissører dele ut en hederspris.

Onsdag 27.september starter en ny sesong av BLÅTT LERRET på Parkteatret Scene i hjertet av Grünerløkka.

Da kommer regissør Bård Breien og produsent Dag Alveberg for å fortelle om den svarte komedien Kunsten å tenke negativt (foto). Om prosjektet har langfilmkonsulent Nikolaj Frobenius sagt følgende: ”Dette er det dristigste filmprosjektet jeg så langt har støtt på i filmfondet”

Regissør Thomas Kaiser og skuespiller Christian Skolmen vil fortelle om prosessen bak den romantiske komedien Mirakel. Det er en klassisk romantisk komedie i den engelske tradisjonen skapt av filmer som Fire bryllup og en gravferd og Notting Hill.

Johanne Helgeland har regissert de tre siste musikkvideoene til Thomas Dybdahl. Med seg til Blått Lerret har hun den aller siste videoen som slippes i forbindelse med denne ukens lansering av Dybdahls album ”Science”.

Sist, men ikke minst, vil Norske filmregissører dele ut en hederspris til en norsk filmskaper som har markert seg sterkt det siste året.

Det blir vist lengre sekvenser fra filmene.

Programleder er Kjetil Lismoen

Dørene åpner kl. 19.30
DJ, bar og filmquiz!
Inngang: kr 50,-

Parkteatret Scene ligger på Olaf Ryes plass 11 på Grüneløkka i Oslo.

Blått Lerret er et månedlig filmarrangement på Parkteatret Scene i Oslo. Arrangementet er et samarbeid mellom Norsk filminstitutt, Norsk filmforbund, Dagbladet.no, RUSHPRINT, Zoomin og Parkteatret Scene.

MENY