Møt de Amanda-nominerte!

Mens Amanda-utdelingen er den skinnende glasuren på den norske filmkaken, er møtet med filmskaperne på Blått Lerret smaken i hele sin fylde. Nå kan du oppleve de nominerte fortelle om filmene på Blått Lerret WEB-TV!

Mens Amanda-utdelingen er den skinnende glasuren på den norske filmkaken, er møtet med filmskaperne på Blått Lerret smaken i hele sin fylde. Nå kan du oppleve de nominerte fortelle om filmene på Blått Lerret WEB-TV!

Amanda-nominasjonene er klare. Og som en forsmak på selve prisutdelingen anbefaler vi møte med filmskaperne på Blått Lerret WEB-TV. Mens Amanda-utdelingen er den skinnende glasuren på den norske filmkaken, er møtet med filmskaperne og skuespillerne på Blått Lerret smaken i hele sin fylde. Her forteller de om sine kreative valg og hvordan de opplevde prosessen fram til premieren på filmene.

Følgende nominerte er intervjuet på Blått Lerret WEB-TV
(klikk på titlene for å komme til intervjuet)

DEN BRYSOMME MANNEN: Regissør Jens Lien og skuespiller Trond Fausa Aurvåg

PITBULLTERJE: Regissør Arild Fröhlich og skuespiller Atle Antonsen

SLIPP JIMMY FRI: Regissør Christopher Nielsen (m/animatører)

ELSK MEG I MORGEN: Regissør Petter Næss og skuespiller Sven Nordin

GYMNASLÆRER PEDERSEN: Regissør Hans Petter Moland og skuespillerne Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner.

GIGANTEN: Regissørene Arne Rostad og Hallvard Bræin

TOMMYS INFERNO: Regissør Ove Raymond Gyldenås

Møt de Amanda-nominerte!

Mens Amanda-utdelingen er den skinnende glasuren på den norske filmkaken, er møtet med filmskaperne på Blått Lerret smaken i hele sin fylde. Nå kan du oppleve de nominerte fortelle om filmene på Blått Lerret WEB-TV!

Mens Amanda-utdelingen er den skinnende glasuren på den norske filmkaken, er møtet med filmskaperne på Blått Lerret smaken i hele sin fylde. Nå kan du oppleve de nominerte fortelle om filmene på Blått Lerret WEB-TV!

Amanda-nominasjonene er klare. Og som en forsmak på selve prisutdelingen anbefaler vi møte med filmskaperne på Blått Lerret WEB-TV. Mens Amanda-utdelingen er den skinnende glasuren på den norske filmkaken, er møtet med filmskaperne og skuespillerne på Blått Lerret smaken i hele sin fylde. Her forteller de om sine kreative valg og hvordan de opplevde prosessen fram til premieren på filmene.

Følgende nominerte er intervjuet på Blått Lerret WEB-TV
(klikk på titlene for å komme til intervjuet)

DEN BRYSOMME MANNEN: Regissør Jens Lien og skuespiller Trond Fausa Aurvåg

PITBULLTERJE: Regissør Arild Fröhlich og skuespiller Atle Antonsen

SLIPP JIMMY FRI: Regissør Christopher Nielsen (m/animatører)

ELSK MEG I MORGEN: Regissør Petter Næss og skuespiller Sven Nordin

GYMNASLÆRER PEDERSEN: Regissør Hans Petter Moland og skuespillerne Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner.

GIGANTEN: Regissørene Arne Rostad og Hallvard Bræin

TOMMYS INFERNO: Regissør Ove Raymond Gyldenås

MENY