Ny direktør i Oslo Kinematografer

Nationaltheatrets direktør Geir Bergkastet er ansatt som ny direktør i Oslo Kinematografer.

Nationaltheatrets direktør Geir Bergkastet er ansatt som ny direktør i Oslo Kinematografer.

Nationaltheatrets direktør Geir Bergkastet er ansatt som ny direktør i Oslo Kinematografer.
Han tiltrer stillingen 1. juni 2006, melder Oslo Kinematografer.

Geir Bergkastet er nå direktør ved Nationaltheatret. Han er 45 år, høgskolekandidat i økonomisk/administrative fag, har blant annet vært økonomisjef/administrativ leder ved Statens Teaterhøgskole og direktør ved Rogaland Teater.

Med Geir Bergkastet som ny direktør får Oslo Kinematografer ”en leder som har gode kunnskaper om og bred forståelse for både økonomi og ledelse og samfunn og kultur”, heter det i en pressemelding fra OK. Etter styrets mening vil han kunne videreutvikle Oslo Kinematografer som det ledende kinoselskapet i Oslo og fortsatt gi Oslos befolkning et godt og bredt filmtilbud, sier styrets leder Heidi Larssen.

Cecilie Trøan vil fortsette som konstituert direktør til Geir Bergkastet tiltrer

Ny direktør i Oslo Kinematografer

Nationaltheatrets direktør Geir Bergkastet er ansatt som ny direktør i Oslo Kinematografer.

Nationaltheatrets direktør Geir Bergkastet er ansatt som ny direktør i Oslo Kinematografer.

Nationaltheatrets direktør Geir Bergkastet er ansatt som ny direktør i Oslo Kinematografer.
Han tiltrer stillingen 1. juni 2006, melder Oslo Kinematografer.

Geir Bergkastet er nå direktør ved Nationaltheatret. Han er 45 år, høgskolekandidat i økonomisk/administrative fag, har blant annet vært økonomisjef/administrativ leder ved Statens Teaterhøgskole og direktør ved Rogaland Teater.

Med Geir Bergkastet som ny direktør får Oslo Kinematografer ”en leder som har gode kunnskaper om og bred forståelse for både økonomi og ledelse og samfunn og kultur”, heter det i en pressemelding fra OK. Etter styrets mening vil han kunne videreutvikle Oslo Kinematografer som det ledende kinoselskapet i Oslo og fortsatt gi Oslos befolkning et godt og bredt filmtilbud, sier styrets leder Heidi Larssen.

Cecilie Trøan vil fortsette som konstituert direktør til Geir Bergkastet tiltrer

MENY