Master Class med horror-legende

Norsk filmutvikling inviterer til en Master Class med horror-legenden Lloyd Kaufman fra TROMA Films, under kortfilmfestivalen i Grimstad 16. juni.

Norsk filmutvikling inviterer til en Master Class med horror-legenden Lloyd Kaufman fra TROMA Films, under kortfilmfestivalen i Grimstad 16. juni.

«How to make your own damn Film» heter det i invitasjonen fra Norsk Filmutvikling. Den provokative undertittelen er: Et seminar for filmskapere som trenger et spark i baken. Og det kunne vel noen og en hver trenge med jevne mellomrom.

Det er horror-legenden Lloyd Kaufman fra TROMA Films som kommer til Grimstad for å holde sin populære Master Class. Kaufman er en ukonvensjonell regissør som har laget filmer i over 30 år. Hans legendariske og kontroversielle arbeider innen horror/trash-sjangeren har inspirert filmskapere verden over. Blant hans hengivne tilhengere finner du både Peter Jackson (se foto) og Quentin Tarantino. Kaufmans fremgangsmåte og filmer er definitivt ikke for sarte sjeler.

Egenandelen dekker en heldags Master Class 16. juni, reise til og fra Grimstad, hotellopphold med frokost under hele festivalen samt festivalkort. I tillegg får du med deg visning (17. juni) av kultklassikeren ”The Toxic Avenger”, innledet av Lloyd Kaufman.

Master Class med Lloyd Kaufman arrangeres fredag 16. Juni.
Visning av kultklassikeren, ”The Toxic Avenger” innledet av Lloyd Kaufman lørdag 17. juni.

Søknad med kort cv sendes [email protected]

Søknadsfrist: 15. april 2006

Egenandel: kr 1. 700

Master Class med horror-legende

Norsk filmutvikling inviterer til en Master Class med horror-legenden Lloyd Kaufman fra TROMA Films, under kortfilmfestivalen i Grimstad 16. juni.

Norsk filmutvikling inviterer til en Master Class med horror-legenden Lloyd Kaufman fra TROMA Films, under kortfilmfestivalen i Grimstad 16. juni.

«How to make your own damn Film» heter det i invitasjonen fra Norsk Filmutvikling. Den provokative undertittelen er: Et seminar for filmskapere som trenger et spark i baken. Og det kunne vel noen og en hver trenge med jevne mellomrom.

Det er horror-legenden Lloyd Kaufman fra TROMA Films som kommer til Grimstad for å holde sin populære Master Class. Kaufman er en ukonvensjonell regissør som har laget filmer i over 30 år. Hans legendariske og kontroversielle arbeider innen horror/trash-sjangeren har inspirert filmskapere verden over. Blant hans hengivne tilhengere finner du både Peter Jackson (se foto) og Quentin Tarantino. Kaufmans fremgangsmåte og filmer er definitivt ikke for sarte sjeler.

Egenandelen dekker en heldags Master Class 16. juni, reise til og fra Grimstad, hotellopphold med frokost under hele festivalen samt festivalkort. I tillegg får du med deg visning (17. juni) av kultklassikeren ”The Toxic Avenger”, innledet av Lloyd Kaufman.

Master Class med Lloyd Kaufman arrangeres fredag 16. Juni.
Visning av kultklassikeren, ”The Toxic Avenger” innledet av Lloyd Kaufman lørdag 17. juni.

Søknad med kort cv sendes [email protected]

Søknadsfrist: 15. april 2006

Egenandel: kr 1. 700

MENY