Blått Lerret web-tv på Dagbladet.no

Heretter kan du se Blått Lerrets intervjuer med norske filmskapere på web-tv på Dagbladet.no.

Heretter kan du se Blått Lerrets intervjuer med norske filmskapere på web-tv på Dagbladet.no.

I et samarbeid med Dagbladet.no vil alle innslagene fra Blått Lerret heretter legges ut i redigert web-tv-utgave på www.dagbladet.no. Helt siden starten for over to år siden har intervjuene med norske regissører, skuespillere og forfattere blitt filmet som flerkamera-produksjon. Nå har Dagbladet.no kommet inn som samarbeidspartner og vil være det fremste visningsstedet for disse opptakene.

Du finner hjemmesiden for Blått Lerret/Dagbladet.no her:
BLÅTT LERRET WEB-TV

Blått Lerret web-tv på Dagbladet.no

Heretter kan du se Blått Lerrets intervjuer med norske filmskapere på web-tv på Dagbladet.no.

Heretter kan du se Blått Lerrets intervjuer med norske filmskapere på web-tv på Dagbladet.no.

I et samarbeid med Dagbladet.no vil alle innslagene fra Blått Lerret heretter legges ut i redigert web-tv-utgave på www.dagbladet.no. Helt siden starten for over to år siden har intervjuene med norske regissører, skuespillere og forfattere blitt filmet som flerkamera-produksjon. Nå har Dagbladet.no kommet inn som samarbeidspartner og vil være det fremste visningsstedet for disse opptakene.

Du finner hjemmesiden for Blått Lerret/Dagbladet.no her:
BLÅTT LERRET WEB-TV

MENY