Ukens film: ”Tilbake”

Ukens film fra Filmarkivet fikk norske anmeldere til å trekke fram de store superlativer.

Ukens film fra Filmarkivet fikk norske anmeldere til å trekke fram de store superlativer.

”Tilbake” er forhåpentlig bare introduksjonen av et høyst lovende talent, som ikke bare presenterer en oppmerksomhetskrevende og gripende historie, men også en usedvanlig vakker film, skrev Øyvor Dalan Vik i sin anmeldelse i Dagens Næringsliv.

Per Haddal i Aftenposten var ikke noe mindre euforisk:
”Gulløvevinneren fra fjorårets Venezia-festival overbeviser slik all stor diktning gjør, her med en mangetydig far/sønn-konflikt i russisk stil. Følelsene vokser stille med renters rente og griper varmt fatt i hjerterøttene.”

Les hva norske anmeldere mente om dette russiske storverket som er denne ukens film fra Filmarkivet.no:

Dagens Næringsliv
Aftenposten
Dagbladet
Film&Kino
Bergens Tidende
Arthaus

Se filmen: TILBAKE

Ukens film: ”Tilbake”

Ukens film fra Filmarkivet fikk norske anmeldere til å trekke fram de store superlativer.

Ukens film fra Filmarkivet fikk norske anmeldere til å trekke fram de store superlativer.

”Tilbake” er forhåpentlig bare introduksjonen av et høyst lovende talent, som ikke bare presenterer en oppmerksomhetskrevende og gripende historie, men også en usedvanlig vakker film, skrev Øyvor Dalan Vik i sin anmeldelse i Dagens Næringsliv.

Per Haddal i Aftenposten var ikke noe mindre euforisk:
”Gulløvevinneren fra fjorårets Venezia-festival overbeviser slik all stor diktning gjør, her med en mangetydig far/sønn-konflikt i russisk stil. Følelsene vokser stille med renters rente og griper varmt fatt i hjerterøttene.”

Les hva norske anmeldere mente om dette russiske storverket som er denne ukens film fra Filmarkivet.no:

Dagens Næringsliv
Aftenposten
Dagbladet
Film&Kino
Bergens Tidende
Arthaus

Se filmen: TILBAKE

MENY