”The making of Bandidas”

Brede Hovland og Andreas Rønning kommer til Filmens Hus for å fortelle om sine erfaringer fra blant annet innspillingen av ”The making of bandidas”.

Brede Hovland og Andreas Rønning kommer til Filmens Hus for å fortelle om sine erfaringer fra blant annet innspillingen av ”The making of bandidas”.

Brede Hovland og Andreas Rønning har begge erfaring med filmproduksjoner i utlandet. I morgen kan du møte dem på Filmens Hus, der de skal fortelle om hvordan noen av prosjektene deres har blitt virkelighet – fra idé til manus til ferdig film. Det er Norsk filmutvikling som står bak arrangementet. Andreas Rønning vil også snakke om prosessen bak «The Making of Bandidas», en bakomfilm han lagde fra innspillingen av Espen Sandberg og Joachim Rønnings Hollywood-western, Bandidas, med blant annet Salma Hayek i rollene. Han vil vise noen av de mange opptakene han gjorde under innspillingen i Mexico.

Brede Hovland har produsentutdannelse fra USA. Han har arbeidet med manusutvikling for blant annet Spyglass Entertainment og Touchstone/Walt Disney Pictures, samt ledet spillefilmutviklingen for Harald Zwart`s selskap Motion Blur i Santa Monica, USA.

Andreas Rønning er manusforfatter og regissør. Rønning har utdannelse fra

USA og har regissert reklamefilmer og skrevet flere manus. Han jobber for

tiden med dokumentaren «The Making of Bandidas».

Torsdag 17. februar kl. 13 – 15 i kino Lillebil, Filmens Hus i Oslo.

Entre kr. 200 betales ved inngangen og inkluderer en matbit.

FOTO: Salma Hayek som spiller i «Bandidas».

”The making of Bandidas”

Brede Hovland og Andreas Rønning kommer til Filmens Hus for å fortelle om sine erfaringer fra blant annet innspillingen av ”The making of bandidas”.

Brede Hovland og Andreas Rønning kommer til Filmens Hus for å fortelle om sine erfaringer fra blant annet innspillingen av ”The making of bandidas”.

Brede Hovland og Andreas Rønning har begge erfaring med filmproduksjoner i utlandet. I morgen kan du møte dem på Filmens Hus, der de skal fortelle om hvordan noen av prosjektene deres har blitt virkelighet – fra idé til manus til ferdig film. Det er Norsk filmutvikling som står bak arrangementet. Andreas Rønning vil også snakke om prosessen bak «The Making of Bandidas», en bakomfilm han lagde fra innspillingen av Espen Sandberg og Joachim Rønnings Hollywood-western, Bandidas, med blant annet Salma Hayek i rollene. Han vil vise noen av de mange opptakene han gjorde under innspillingen i Mexico.

Brede Hovland har produsentutdannelse fra USA. Han har arbeidet med manusutvikling for blant annet Spyglass Entertainment og Touchstone/Walt Disney Pictures, samt ledet spillefilmutviklingen for Harald Zwart`s selskap Motion Blur i Santa Monica, USA.

Andreas Rønning er manusforfatter og regissør. Rønning har utdannelse fra

USA og har regissert reklamefilmer og skrevet flere manus. Han jobber for

tiden med dokumentaren «The Making of Bandidas».

Torsdag 17. februar kl. 13 – 15 i kino Lillebil, Filmens Hus i Oslo.

Entre kr. 200 betales ved inngangen og inkluderer en matbit.

FOTO: Salma Hayek som spiller i «Bandidas».

MENY