Fjellapene erobrer Danmark

Buddy får gjennomgående gode anmeldelser i dansk presse etter premieren på danske kinoer. Enkelte mener at filmen for alvor kan gi danskene tilbake troen på norsk film.

Buddy får gjennomgående gode anmeldelser i dansk presse etter premieren på danske kinoer. Enkelte mener at filmen for alvor kan gi danskene tilbake troen på norsk film.

”En formfuldendt, hjertevarm og virkelig sjov ungdomsfilm”, skriver den seriøse high brow-publikasjonen Weekendavisen, som får følge av de fleste danske aviser og tv-kanaler. Mens de store avisene Berlingske Tidende og Jyllandsposten er overstrømmende, er de smalere avisene som Politiken og Informationen positive med enkelte forbehold.

”Også i Norge er der et kæmpestort publikum til veldrejede hverdagsdramaer, der berører aktuelle problemer. For kvikt at forlade dem igen med et lunt smil og et let hjerte. Sådan en koselig komedie er instruktørdebutanten Morten Tyldums ´Buddy´”, skriver Politikens anmelder, mens kritiker-veteranen Morten Piil i Informationen er målbærer for den mest negative kritikken.

Les alle anmeldelsene på Danmarks største filmguide Scope:

Buddy

Fjellapene erobrer Danmark

Buddy får gjennomgående gode anmeldelser i dansk presse etter premieren på danske kinoer. Enkelte mener at filmen for alvor kan gi danskene tilbake troen på norsk film.

Buddy får gjennomgående gode anmeldelser i dansk presse etter premieren på danske kinoer. Enkelte mener at filmen for alvor kan gi danskene tilbake troen på norsk film.

”En formfuldendt, hjertevarm og virkelig sjov ungdomsfilm”, skriver den seriøse high brow-publikasjonen Weekendavisen, som får følge av de fleste danske aviser og tv-kanaler. Mens de store avisene Berlingske Tidende og Jyllandsposten er overstrømmende, er de smalere avisene som Politiken og Informationen positive med enkelte forbehold.

”Også i Norge er der et kæmpestort publikum til veldrejede hverdagsdramaer, der berører aktuelle problemer. For kvikt at forlade dem igen med et lunt smil og et let hjerte. Sådan en koselig komedie er instruktørdebutanten Morten Tyldums ´Buddy´”, skriver Politikens anmelder, mens kritiker-veteranen Morten Piil i Informationen er målbærer for den mest negative kritikken.

Les alle anmeldelsene på Danmarks største filmguide Scope:

Buddy

MENY