1 minutt av ditt liv

Zoomin filmfestival og Rush Print inviterte i høst til en åpen kortfilmkonkurranse under headingen ”1 minutt av ditt liv”. Siden har vi mottatt mange spennende filmer innen ulike sjangre som nå skal vurderes av en jury.

Zoomin filmfestival og Rush Print inviterte i høst til en åpen kortfilmkonkurranse under headingen ”1 minutt av ditt liv”. Siden har vi mottatt mange spennende filmer innen ulike sjangre som nå skal vurderes av en jury.

kommer tekst

1 minutt av ditt liv

Zoomin filmfestival og Rush Print inviterte i høst til en åpen kortfilmkonkurranse under headingen ”1 minutt av ditt liv”. Siden har vi mottatt mange spennende filmer innen ulike sjangre som nå skal vurderes av en jury.

Zoomin filmfestival og Rush Print inviterte i høst til en åpen kortfilmkonkurranse under headingen ”1 minutt av ditt liv”. Siden har vi mottatt mange spennende filmer innen ulike sjangre som nå skal vurderes av en jury.

kommer tekst

MENY