Legendenes bortgang

Denne sommeren har tatt med seg mange store filmkunstneres liv. At Ingmar Bergman og Michelangelo Antonioni utåndet samme dag forrige uke er nå en velrapportert sak, men dessverre mistet vi enda flere store filmkunstnere denne solfrie sommeren.

Denne sommeren har tatt med seg mange store filmkunstneres liv. At Ingmar Bergman og Michelangelo Antonioni utåndet samme dag forrige uke er nå en velrapportert sak, men dessverre mistet vi enda flere store filmkunstnere denne solfrie sommeren.

Vi må begynne med Ingmar Bergman – «Den største filmskaperen som Skandinavia har bragt verden, kanskje en av de største noensinne til nå i filmhistorien.» Rushblogg skal trykke sin egen, spesialbestilte hyllest på begravelsesdagen. Men en størrelse som Bergman skal anerkjennes med et vidt spekter av minneord, og siden enormt mange kjennere har skrevet om ham til nå, viser vi til denne meget grundige oversikten hos GreenCine, hvor den nysgjerrige vil kunne finne tekster nok til timeslange dykk ned i Bergmans karriere.

LES MER PÅ RUSHBLOGG

Legendenes bortgang

Denne sommeren har tatt med seg mange store filmkunstneres liv. At Ingmar Bergman og Michelangelo Antonioni utåndet samme dag forrige uke er nå en velrapportert sak, men dessverre mistet vi enda flere store filmkunstnere denne solfrie sommeren.

Denne sommeren har tatt med seg mange store filmkunstneres liv. At Ingmar Bergman og Michelangelo Antonioni utåndet samme dag forrige uke er nå en velrapportert sak, men dessverre mistet vi enda flere store filmkunstnere denne solfrie sommeren.

Vi må begynne med Ingmar Bergman – «Den største filmskaperen som Skandinavia har bragt verden, kanskje en av de største noensinne til nå i filmhistorien.» Rushblogg skal trykke sin egen, spesialbestilte hyllest på begravelsesdagen. Men en størrelse som Bergman skal anerkjennes med et vidt spekter av minneord, og siden enormt mange kjennere har skrevet om ham til nå, viser vi til denne meget grundige oversikten hos GreenCine, hvor den nysgjerrige vil kunne finne tekster nok til timeslange dykk ned i Bergmans karriere.

LES MER PÅ RUSHBLOGG

MENY