Registrér deg i filmboka

Deadline nærmer seg for oppføring i den nye utgaven av Norsk filmbok – den uunværlige guiden til alt som kan krype og gå av aktører i film- og tv-bransjen

Deadline nærmer seg for oppføring i den nye utgaven av Norsk filmbok – den uunværlige guiden til alt som kan krype og gå av aktører i film- og tv-bransjen

Norsk filminstitutt og Filmforbundet har satt i gang arbeidet med å produsere den niende versjonen av Norsk filmbok. Boken er den uunværlige guiden til alt som kan krype og gå av aktører i den voksende film- og tv-bransjen. For å få en så oppdatert og komplett oversikt som mulig, oppfordrer utgiverne bransjen om å komme med all nødvendig innformasjon om seg selv og sine foretak. Det koster ingenting å stå oppført i filmboka. Alle norske filmarbeidere og firmaer med virksomhet innen film- og videoproduksjon har anledning til å registrere seg i inntil tre kategorier. Dersom det er behov for flere oppføringer utover dette kan dette gjøres mot betaling på kroner 200 per kategori. Totalt maks 10 kategorier. Det er også lagt til rette for annonsering i boken.

Et enkelt registreringsskjema er lagt ut på web: FILMBOKA

Her kan filmarbeidere og firmaer legge inn den informasjonen de ønsker selv.
En egen redaksjon hos Norsk filminstitutt vil gå igjennom og samordne informasjonen før den blir trykket. Arbeidet skal ferdigsstilles i august 2006.

Endringer og oppføringer må registeres innen 1.mail!

Registrér deg i filmboka

Deadline nærmer seg for oppføring i den nye utgaven av Norsk filmbok – den uunværlige guiden til alt som kan krype og gå av aktører i film- og tv-bransjen

Deadline nærmer seg for oppføring i den nye utgaven av Norsk filmbok – den uunværlige guiden til alt som kan krype og gå av aktører i film- og tv-bransjen

Norsk filminstitutt og Filmforbundet har satt i gang arbeidet med å produsere den niende versjonen av Norsk filmbok. Boken er den uunværlige guiden til alt som kan krype og gå av aktører i den voksende film- og tv-bransjen. For å få en så oppdatert og komplett oversikt som mulig, oppfordrer utgiverne bransjen om å komme med all nødvendig innformasjon om seg selv og sine foretak. Det koster ingenting å stå oppført i filmboka. Alle norske filmarbeidere og firmaer med virksomhet innen film- og videoproduksjon har anledning til å registrere seg i inntil tre kategorier. Dersom det er behov for flere oppføringer utover dette kan dette gjøres mot betaling på kroner 200 per kategori. Totalt maks 10 kategorier. Det er også lagt til rette for annonsering i boken.

Et enkelt registreringsskjema er lagt ut på web: FILMBOKA

Her kan filmarbeidere og firmaer legge inn den informasjonen de ønsker selv.
En egen redaksjon hos Norsk filminstitutt vil gå igjennom og samordne informasjonen før den blir trykket. Arbeidet skal ferdigsstilles i august 2006.

Endringer og oppføringer må registeres innen 1.mail!

MENY