«Om man har et godt team rundt seg, er det ikke så viktig hva budsjettet er». (+)

«Om man har et godt team rundt seg, er det ikke så viktig hva budsjettet er». (+)

Hvis man kjører trygt hele veien, er det vanskelig å lære eller prøve nye ting, sier filmfotograf Ole Bratt Birkeland. Bergenseren har en Oscar-statuett, 141 produksjoner og storserien The Crown på cv-en. - Særlig Tales from The Loop var en fantastisk opplevelse, forteller han.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Hvis man kjører trygt hele veien, er det vanskelig å lære eller prøve nye ting, sier filmfotograf Ole Bratt Birkeland. Bergenseren har en Oscar-statuett, 141 produksjoner og storserien The Crown på cv-en. – Særlig Tales from The Loop var en fantastisk opplevelse, forteller han.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

«Om man har et godt team rundt seg, er det ikke så viktig hva budsjettet er». (+)

«Om man har et godt team rundt seg, er det ikke så viktig hva budsjettet er». (+)

Hvis man kjører trygt hele veien, er det vanskelig å lære eller prøve nye ting, sier filmfotograf Ole Bratt Birkeland. Bergenseren har en Oscar-statuett, 141 produksjoner og storserien The Crown på cv-en. - Særlig Tales from The Loop var en fantastisk opplevelse, forteller han.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Hvis man kjører trygt hele veien, er det vanskelig å lære eller prøve nye ting, sier filmfotograf Ole Bratt Birkeland. Bergenseren har en Oscar-statuett, 141 produksjoner og storserien The Crown på cv-en. – Særlig Tales from The Loop var en fantastisk opplevelse, forteller han.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY