Blått Lerret WEB-TV: De Nærmeste, Dirk Ohm og Den tilfeldige rockestjerne

Blått Lerret WEB-TV: De Nærmeste, Dirk Ohm og Den tilfeldige rockestjerne

Møt kinoaktuelle filmskapere på Blått Lerret WEB-TV: Anne Sewitsky og Ine Marie Wilmann forteller om ”De nærmeste”, Bobbie Peers om ”Dirk Ohm – Illusjonisten som forsvant” og Igor Devold om dokumentaren ”Den tilfeldige rockestjerne”.

På Blått Lerret onsdag 4. mars ble tre kinoaktuelle langfilmer introdusert: Anne Sewitskys ”De nærmeste”, Bobbie Peers ”Dirk Ohm – Illusjonisten som forsvant” og Igor Devolds dokumentar ”Den tilfeldige rockestjerne”. Her kan du se høydepunkter fra samtalen mellom filmskaperne og programleder Kalle Løchen.

De Nærmeste (del 1)

De Nærmeste (del 2)

Dirk Ohm – Illusjonisten som forsvant (del 1)

Dirk Ohm – Illusjonisten som forsvant (del 2)

Den tilfeldige rockestjerne (del 1)

Den tilfeldige rockestjerne (del 2)

Blått Lerret er et månedlig filmarrangement for publikum og bransje, på Parkteatret Scene i Oslo.Norsk filminstitutt er ansvarlig produsent og hovedarrangør. Hovedmediepartner er bransjebladet Rushprint AS og Rushprint.no. Arrangementet er forøvrig støttet S-film ordningen hos Film&Kino.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Blått Lerret WEB-TV: De Nærmeste, Dirk Ohm og Den tilfeldige rockestjerne

Blått Lerret WEB-TV: De Nærmeste, Dirk Ohm og Den tilfeldige rockestjerne

Møt kinoaktuelle filmskapere på Blått Lerret WEB-TV: Anne Sewitsky og Ine Marie Wilmann forteller om ”De nærmeste”, Bobbie Peers om ”Dirk Ohm – Illusjonisten som forsvant” og Igor Devold om dokumentaren ”Den tilfeldige rockestjerne”.

På Blått Lerret onsdag 4. mars ble tre kinoaktuelle langfilmer introdusert: Anne Sewitskys ”De nærmeste”, Bobbie Peers ”Dirk Ohm – Illusjonisten som forsvant” og Igor Devolds dokumentar ”Den tilfeldige rockestjerne”. Her kan du se høydepunkter fra samtalen mellom filmskaperne og programleder Kalle Løchen.

De Nærmeste (del 1)

De Nærmeste (del 2)

Dirk Ohm – Illusjonisten som forsvant (del 1)

Dirk Ohm – Illusjonisten som forsvant (del 2)

Den tilfeldige rockestjerne (del 1)

Den tilfeldige rockestjerne (del 2)

Blått Lerret er et månedlig filmarrangement for publikum og bransje, på Parkteatret Scene i Oslo.Norsk filminstitutt er ansvarlig produsent og hovedarrangør. Hovedmediepartner er bransjebladet Rushprint AS og Rushprint.no. Arrangementet er forøvrig støttet S-film ordningen hos Film&Kino.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY