Ny kortfilmkonsulent i NFI

Avtroppende daglig leder ved Sørnorsk filmsenter, Åse Meyer, blir ny kortfilmkonsulent ved Norsk filminstitutt.

NFI skriver følgende om den nye kortfilmkonsulenten i en pressemelding:

 

"Åse Meyer (45) er cand.polit. i medievitenskap fra Universitet i Oslo og har bred erfaring fra filmbransjen. Hun har blant annet jobbet i eget selskap med prosjektutvikling og har vært programsjef i Film fra Sør. Meyer har også jobbet for Norsk filmutvikling og Kulturdepartementet, vært frilansjournalist og har holdt forelesninger i filmhistorie. De to siste årene har hun vært daglig leder og filmkonsulent for Sørnorsk filmsenter. Åse Meyer har tidligere vært rådgiver for kort- og dokumentarfilm ved Norsk filminstitutt."

 

Meyer tar over for nåværende kortfilmkonsulent Kalle Løchen etter nyttår.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ny kortfilmkonsulent i NFI

Avtroppende daglig leder ved Sørnorsk filmsenter, Åse Meyer, blir ny kortfilmkonsulent ved Norsk filminstitutt.

NFI skriver følgende om den nye kortfilmkonsulenten i en pressemelding:

 

"Åse Meyer (45) er cand.polit. i medievitenskap fra Universitet i Oslo og har bred erfaring fra filmbransjen. Hun har blant annet jobbet i eget selskap med prosjektutvikling og har vært programsjef i Film fra Sør. Meyer har også jobbet for Norsk filmutvikling og Kulturdepartementet, vært frilansjournalist og har holdt forelesninger i filmhistorie. De to siste årene har hun vært daglig leder og filmkonsulent for Sørnorsk filmsenter. Åse Meyer har tidligere vært rådgiver for kort- og dokumentarfilm ved Norsk filminstitutt."

 

Meyer tar over for nåværende kortfilmkonsulent Kalle Løchen etter nyttår.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY