Første anmeldelse av Død Snø

cfconil6.jpg

Premieren er først om to måneder, men jammen har det ikke dukket opp en anmeldelse av Død Snø allerede. Og enda bedre – den er entydig positiv, veldig positiv. Riktignok er den ikke skrevet av en filmanmelder, men i mitt univers gjør det den bare enda mer interessant. Opphavsmannen er isteden Timo Vuorensola, en av bloggerne over hos Energia Productions i Finland. Dere der ute som kjenner til hva disse folka har gjort, vet at de er kjennere av sjangeren. Du kan lese hele anmeldelsen ved å klikke deg hit. Her er en liten smakebit:

Død Snø manages to do what many have tried and almost as many have failed while trying: it’s entertaining, scary as shit, agonizing, bloody, fun and kicks in like a 12-pack of beer. The story is well written, actors do an awesome job and director Wirkola’s comedy timing is excellent, as is his ability to build up the horror.

Skriv kommentar

 • Kjell Arne Ringdahl 13. nov 2008

  Etter å ha sett en trailer fra Død Snø må jeg stille meg noe uforstående til den ovenfor refererte panegyrikken. Traileren er både treg, umusikalsk og usexy. (Uten at jeg vet så mye om splatterfilm at det gjør noe.) Men dog, – lusa på gangen?

  Reply
 • Even 13. nov 2008

  Kjell Arne – du høres ut som en pretensiøs tulling! La oss vente med kritikken til man faktisk har sett filmen. At du ikke liker traileren vitner kanskje mer om at du ikke er i målgruppen? Det er tross alt splatter, men en dash humor – med ditt utsagn virker du litt for stiv i snippen til å like en sånn type film…

  Reply
 • Kersey 17. nov 2008

  Det er da strengt tatt ingen bra teaser. Fikk hverken følelse av humor eller spenning, dermed flashback til Fritt Vilt og Rovdyr trailerne. Den var rett og slett kjedelig, men det betyr ikke at ikke filmen sparker ræv. Men.. ble ikke «teased» av teaseren jeg heller.

  Reply
 • Fredrik Gyllensten 26. jan 2009

  Må si meg enig ang. traileren; elendig!
  Men jeg vurderer fortsatt å dra å se filmen, for se hva det blir til..

  Reply